Den är sig själv nog, kronärtskockan, grönsakernas primadonna. Servera den nykokt och den behöver inte mer sällskap än rört smör och salt. Eller prova att grilla eller ugnsbaka den, insvept i folie.
Kronärtskockan förgyller festen, dels för att den ser så praktfull ut och dels för att den är trevligt pysslig och tidsödande att äta. Den kan bli maträtt och serveringskärl i ett. Gröp ur den tillagade skockan i mitten och du får en skål för såsen, exempelvis en hollandaise eller crème fraiche med färska örter.
Submitted by Redaktionen on söndag, februari 3, 2019 - 21:58.
>
Kommentarer
Instämmer, blev inte frisk men snäll.
Haha, ja det kanske krävs att vara förkyld för att uppskatta Clay Station!
Det vore ju intressant om det fanns något vin som "normalt" smakar helt vidrigt, men som smakar gott när man är förkyld! Kanske borde en riktigt förkyld persom smaka sig igenom systembolagets sortiment.
inte behöver man dricka mycket för att bli snäll heller, clay station ÄR ju nästan sprit, vill jag minnas
Sidor