My Fryday

56 friterade favoriter: huvudrätter, smårätter, snacks och desserter

ALLT blir godare friterat, det verkar de flesta matkulturer vara överens om. Under det skyddande lagret av frityrsmet blir fisken mjuk och mjäll, köttet saftigt och smakrikt och grönsakerna behåller sin krispighet.

I My fryday bjuds du på friterade favoriter från världens alla hörn allt från snacks och smårätter som yuca frites, kroketter och poppers, till huvudrätter som fish & chips, sydstatskyckling och crab cakes. Även efterrätter och bakverk som munkar, klenäter och friterad glass med hallonsås har sin givna plats. Receptkreatören Ylva Porsklev visar vägen till det himmelskt frasiga!

Författare:

Fotograf: 

Köpställen: 
Bokus

Mer från Ylva Porsklev


Bild för Ylva Porsklev
2017-04-25
Bild för Ylva Porsklev
2017-03-31
Bild för Ylva Porsklev
2017-03-03
Bild för Ylva Porsklev
2017-02-27
Bild för Ylva Porsklev
2017-02-27