Att tappa tråden: Chablis och gröna mammutholiver
[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"10187","attributes":{"class":"media-image aligncenter size-full wp-image-596","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"501","height":"725","title":"mammuth_MG_5953","alt":"mammuth_MG_5953"}}]]Nu har det varit knackigare än någonsin med bloggandet, så jag tänkte jag skulle rycka upp mig en smula. Typ nu på direkten. Det är ju så med bloggande att när man är inne i ett "stim" så rinner bloggposterna ur en men när man pausar blir tröskeln plötsligt högre: "Ska jag verkligen skriva om detta, är det intressant? Kan jag vänta tills i morgon?" Så går dagarna och veckorna. Idéer har jag verkligen ingen brist på - de står färdiglastade som fulla tågset på rad i mitt huvud - jag ska bara ...
Så i kväll är faktiskt det enda jag vill förmedla att det är skönt att våren och värmen äntligen är tillbaka, att det går att dricka chablis i växthuset igen utan att få frostskador i halsen och att apuliska, gröna mammutholiver i saltlake känns krispigt och friskt - som att ta ett bett av våren.
Bara det. I helgen hinner jag förhoppningsvis skriva något längre här om mina underbara kycklingar som just nu bor i en kaninbur i köket. Men inte i kväll. Ha det så bra så länge!
Kommentarer
Igenkänningsfaktor 100%. Ser fram emot att höra mer om kycklingarna!
Annika: Det ska du, lovar.
Åh, bästa oliverna!!
Ja snudd på: tycker ännu bättre om franska gröna Lucqes, men dem har jag inte fått fatt i här ännu.
Sidor