View the discussion thread.
Erik Videgård är född 1960 och har ett CV långt som en kabanoss. Största anledningen till CVs längd är att han hoppade av fyraårigt tekniskt gymnasium efter tre veckor för att ge sig ut på vägarna som ljudtekniker åt Trettioåriga kriget.
Kommentarer
Kunde de inte ha tagit upp lite av de som står i artikeln i alla fall. Den är ju intressant och läsvärd. Till skillnad mot På Stans elände...
Visst, det hade kunnat vara en riktigt bra artikel.
Vilka tomtar! Ola Silberman ("Icke anonym DN prenumerant")
Sushin är ju fryst i 24 timmar? Vilket gör att leveransen på fredagsmorgonen är den som äts på söndagen och måndagen. Dåliga dagar. Det är du som har fel.
A, jag vill inte göra dig besviken men det mesta av sushifisken som serveras har varit fryst betydligt längre än så. Två till tre månader är inget ovanligt. Läs livsmedelsverkets krav här: http://www.slv.se/upload/dokument/livsmedelsforetag/branschriktlinjer/Br...
Jag tror att A och Erik pratar förbi varandra.
A: Riktig sushi gör du själv, och då bör fisken vara fryst innan.
Erik: Jag tror att A har handlat fryst färdig sushi hos sin lokala ICA-handlare och tror att krögarna gör likadant...
;-)
Sidor