För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen. Skillnaderna i slutresultat är påtagliga och illustreras tydligt då vi tillagar biffen vid 200° respektive 80°. Jag hoppas verkligen att ni inte lagar biff vid 200°, men gissar att det säkert är många som skjutsar in den i en 175° varm ugn. Som sagt, här visar jag ytterligheterna för att tydliggöra hur stor inverkan temperaturen har på slutresultatet.
Kommentarer
Kan vi hata rödbetor, yes we can!
Jag måste erkänna att även jag har lite svårt för dem. Det är något med den där jordiga smaken.
Exakt, och ovanpå det en jolmig sötma.
Om jag måste äta rödbetor ska det vara i borsjtj. Fast man borde ju kunna göra borsjtj på någon godare rotfrukt, typ palsternacka. That's change we can believe in.
Count me in on borsjts på palcternacka. Obama kanske vill hänga på också?
Det är också fullt möjligt att älska rödbetor, men samtidigt tycka illa om borstj. Det är en förbaskat obehaglig soppa!
Sidor