Anna frilansar som matskribent och receptmakare. Grunnar mycket på råvaror, sorter, tendenser och annat. Har svårt att hålla sig till traditionella recept, det slinker gärna in influenser från olika håll. Håller höns och samlar allt ätbart inom ramen för allemansrätten. Lagar gärna mat med det som finns inom räckhåll och driver anti-matsvinnprojektet Resurskocken.
Drömmer du också om att ha egna höns i trädgården? Om att kunna gå ut och plocka in nyvärpta ägg som du direkt kan använda i matlagningen? Det gjorde matskribenten Anna Billing.
Kommentarer
när jag var liten var det där en mexikanare som steker ägg fast den där hatten ser kanske lite konstig ut?
Mmm, det skulle det ju kunna vara - om inte jag nu bestämt att det är något annat :)
Välkommen hem!
Tack Jessika!
Symbol för "den store idolen" och "jag"?
Ser fram emot Mexico-inpirerade recept framöver.
Ja det skulle det ju också kunna vara... Örjan, jag lovar att sprida mexikansk värme här, åtminstone in i februari.
Två mexicanare på promenad, stor och liten?
Eller en kines som steker en köttbulle?
Det är också fullt möjligt.
Anna som steker ägg under ett parasoll?
Eller en glasögonorm i knasigt perspektiv.
Steka ägg under ett parasoll är nästan bäst hittills. Eller steker jag en tortilla med bönsalsa? Alla svar är rätt.
Sidor