För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen. Skillnaderna i slutresultat är påtagliga och illustreras tydligt då vi tillagar biffen vid 200° respektive 80°. Jag hoppas verkligen att ni inte lagar biff vid 200°, men gissar att det säkert är många som skjutsar in den i en 175° varm ugn. Som sagt, här visar jag ytterligheterna för att tydliggöra hur stor inverkan temperaturen har på slutresultatet.
Kommentarer
1ag tycker faktiskt mest synd om Palin.
Palin lär ha tillfrågats om det var OK med slaktmaskinen som bakgrund, och svarat ja.
Egentligen ganska starkt av henne, men så är hon ju sälv jägare. Avlivandet är ju en förutsättning för att kunna tillgodogöra sig köttet.
Men även omdömeslöst och naivt, med tanke på hur "gemene man" reagerar.
Jag håller med, Örjan. Enligt detta inlägg och andra källor var det hon som valde ställe och visste vad som hände bakom henne. Jag tänkte skriva "var fullt medveten om" vad som hände, men det är kanske inte riktigt sant. Slakt kanske är något så naturligt för henne att hon inte ens tänker på det. Och ja, det är ett faktum att djur måste slaktas för att vi ska kunna äta kött och vi borde alla vara lika medvetna om varifrån det vi äter kommer.
Men det framstår ändå som fullkomligt bisarrt.
Sidor