2007-12-12 av Margit Richert
Köttfärs i kubik
Att det är tyst på bloggen just nu beror på att det är svårt att blogga när man rullar julköttbullar på 2,5 kilo köttfärs. Och ja, den är köpt på ICA, även om det bar mig emot. Inte för att jag tror att deras centralpackade köttfärs är sämre än någon annan, men man kan ju alltid markera. Men inte när Coops blandfärs är tio kronor dyrare och min mor står för fiolerna.
Hur som helst. Köttbullar. Det ultimata köttbullereceptet kommer senare i kväll. Samt ett recept på veganska och mycket goda fyllda paprikor. Om nu bara köttsmeten tar slut någon gång.
Kommentarer
va, vad säger du?! ska du göra julköttbullarna i år? hur ska de då kunna smaka som mammas köttbullar? du häller väl inte i något konstigt i dem nu? som rökt kardemumma till exempel.
Claudia: Lägg ner nu! Vad är värst, mina köttbullar eller en helt utarbetad mamma?
Dessutom gör jag dem helt enligt mammas recept.
så länge du gör dem efter mammas recept är jag nöjd! jag hade annars tyckt att jag kunnat göra dem, jag skonar mer än gärna mamma från det.
Spritsa dem! Gör smeten lite lösare så går det fort som 17.
Sidor