Malin har alltid gillat mat, men lagar sällan mat efter recept, utan föredrar att smaka och känna efter vad som fattas – vilket innebär att hon aldrig lyckas laga exakt likadan mat två gånger. När hon är ute och reser brukar hon leta bra mataffärer snarare än restauranger, och oftast är det första hon saknar sitt eget kök.
Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen.
Kommentarer
Är tydligen trendigt i USA men hur ligger det till i Sverige? Jag har inte stött på det mer än hos exiljapaner.
Vill man börja med bento själv så är bloggen Just Bento heltäckande:
http://justbento.com/
Vem vill inte mötas av Totoro i matlådan?
Eftersom man i princip behöver vara sysslolös hemmafru för att gå in för den här sortens hobby, så kanske det är naturligt att det inte slagit igenom så stort i Sverige.
Sofia: tack för länken!
Sol: det beror väl på när och hur ofta man gör det? Jag skulle kunna tänka mig sämre saker att göra en söndageftermiddag...
Kul att ni uppmärksammar bentokonsten här på Taffel! Jag måste tipsa om en favorit http://www.flickr.com/photos/pkoceres/sets/72157594253078594/
Åh, de var ju fantastiska! Link och Katamari är mina favoriter, de blev hur bra som helst.
Sidor