View the discussion thread.
Robin har använt sitt tredje och senaste decennie till att fördjupa sig i kroglivet. Han har svettats det, blött det, gråtit det, skrattat åt det, tittat på det, luktat på det, smakat på det, fascinerats av det, skrivit om det och provocerat det.
Kommentarer
Hörru Robin! Ingen bra reklam för Mistral det här.
Bild nr fyra ser ut som en av de där bilderna av leverfläckar som kvällstidningarna publicerar inför solsäsongen. Eller kanske liknar det...
;)
Näst sista tallriken är ju TOM!
Och vad skulle Freud säga om den första tallriken?
haha Lisa, nästa sista tallriken är ändå årets bästa efterrätt. men det såg verkligen ut som en tallrik fil med en lätt kulle i mitten.
Bildtexter?
Cristoffer bilderna bör förmodligen ses i samband med att man läser texten några inlägg tidigare. Anledningen till att bilderna kommer nu är att jag köpte en dator i går och först då fick möjlighet att placera över bilderna.
Lisa: Det var en oerhört vågad servering men också en av de mest lyckade jag utsatts för.
Haha, okej, nästa gång mina gäster frågar vad de har fått in på tallriken ska jag svara: "du kan väl läsa menyn igen och gissa..." haha
Sidor