Liten arg tant. Nördig matskribent, inspirerande föreläsare, sisådär semivegan (fegan) av klimatskäl och vindrickare av guds nåde. Har drivit bloggen Matälskaren sen 2005. Favoritämnen? Konstiga kryddor, matkemi, smarta knep och lite insiderrapporter från krogvärlden.
Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen.
Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser.
Kommentarer
Ha det så trevligt!! :)
Ni lagar mat, Lotten och den djefla mannen kollar upp alla frågetecken som uppstår av teoretisk natur :)
Lägg nu inte hela Nyfors i ruiner:-)
Fast oj vad tidsstämpeln bidde fel här ovan när datorn inte samarbetade.
Nu sover Lisa medan karlarna diskuterar matematik och jag fokuserar komplett och totalt som en dubbelnörd på och rakt in i datorskärmen.
Åh, ni anar inte: Johan och Lisa springer omkring och hackar allsköns mat medan jag står stilla och hinkar vin. I detta nu.
Sidor