Om att passa helt perfekt
Saker som kommer i min mail:
Nu söker vi folk till köket på McDonald's. Som bloggare/ hemmafru passar du helt perfekt.
Hej Lotta, du är precis den vi söker. Nu är nämligen alla som vill välkomna in i våra kök. Vi vet att många är nyfikna på McDonald’s, därför bjuder vi in till en rundtur. En tur tar cirka 10 minuter och du får naturligtvis fråga precis vad som helst. Till exempel om du är nyfiken på vad vår mat innehåller? Var råvarorna kommer ifrån? Eller vilken sallad vi hade rekommenderat till en bloggande, matkunnig hemmafru? Du behöver inte boka tid eller paxa plats. Sväng bara förbi din närmaste restaurang på någon av tiderna här nedanför, och häng med in i köket. Ha det fint och lycka till med recepten! Hälsningar från köket på McDonald’s.
Kära McDonalds. Jag hoppas verkligen att ni har koll på varifrån era råvaror kommer och vad er mat innehåller. Vad jag är för sort har ni nämligen helt fått om bakfoten.
Kommentarer
Vid läsning av enbart rubriken, fick jag guldbollsaktuelle Zlatan i tankarna.
Men han sysslar ju med mer målgivande passningar.
Hej Lotta!
För några veckor sedan nämnde du att det ev. fanns en möjlighet att få tag på din kokbok innan jul. Hur ser det ut med det? Jag skulle *Hemskt* gärna vilja lägga rabarber på den som julklapp!
*fladdrar febrilt med mina långa manliga ögonfransar*
Men Lotta, jag som gick här och trodde att det var jaaag som var speciellt utvald av McDonalds! Till mig skrev de nämligen "Till exempel om du är nyfiken på vad vår mat innehåller? Var råvarorna kommer ifrån? Eller vilka eventuella likheter det finns mellan våra efterrätter och dina populära smörgåstårtor?" ;)
haha fasen va dumt!!
hälsningar Micke
Åh så dumt!
Men jag hade frågat varför de envisas att servera burgarna i en kartong istället för inslagna i papper. Det går ju inte att äta hamburgare från kartong, när man biter pressas ju allt innehåll ut bakvägen, dessutom slänger de ju bara på allting och när man öppnar lådan ser det med ut som en tavla av Monet än en hamburgare. Plus att det känns mer hygieniskt att hålla i pappret och inte direkt i burgaren.
Ikväll ska jag förresten göra de asiatiska fiskbiffarna som du tipsade om för ett tag sen. Har testat dem en gång innan och tyckte de var SÅ GODA!
*ursäkta, fiskkakor!
Hahaha, såna roliga typer!!
haha fasen va dumt!
Ehm`. Står det desperat hemmafru nånstans på din blogg?
Ja, högst upp!
Det känns toppen att vara sådär härligt utvald i alla fall. Och alltid lika intressant att se vilken underlig världsbild som odlas på riktigt stora företag.
Och jo – senaste kokboksinfo är att Bokus kommer hjälpa mig att öppna en liten gräddfil för er bloggläsare. Någon gång i början av december. Jag återkommer!
Kära Lotta!
Vi känner inte varandra, men jag har något på hjärtat:
Jag blir alltid så himla glad när jag läser din blogg. Av dig och dina inlägg och recept, men också av alla fantastiska, härliga människor som kommenterar. Gööörglad blir jag!
Det var alles! Puss!
Åh!
Upptäckte detta blogginlägg först nu - men OJ vilken härlig 50-talston i McD-brevet... (not).
Sidor