Till att börja med – vad jobbar ni med?
LL: Jag är copywriter, matskribent och kokboksförfattare med ett par titlar på mitt samvete.
HF: Jag jobbar inte.
Hur länge har ni samarbetat?
LL: Sedan januari 2007. Jag var hemma med mitt första barn, hade skrivklåda och tänkte väldigt mycket på vad vi skulle äta till middag.
HF: Så en kväll stoppade någon ett mystiskt piller i våra latte och när vi vaknade till sans var vi bloggare!
En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning,
Kommentarer
Skulle man våga köpa en pizza av mannen till höger?
Det är klart att jag vill fortsätta läsa dina inspirerande recept och roliga funderingar - no worries - ta din tid!
var glad du får betalt för att ha så pass kul som du har!
Peter: Folk köpte pizza av den mannen så att det stod härliga till.
Sara: Framtänderna är konstant torra. Så glad är jag.
bra. fortsätt. måste komma på sätt känna/tjäna samma sak... så man står ut med livseländet ;)
Ser jättemycket fram emot programmet!
Vaselin, Lotta. Det brukar alla skönhetsmissarna smeta under läppen för att inte den inte ska fastna då de ler flera timmar i sträck. Have fun!
Klart vi stannar! Du e ju bäst! Men bara om du kommer med några justa picnic-på-hösten-tips. Har grillat korv till förbannelse... han som snart fyller 2 och han som snart fyller 36 gillar det men jag börjar tröttna.
/Helena
Åh, vi knatar också mycket i skogen. Soppa på jordärtskocka i termos! Det finns ett ganska trevligt recept här på bloggen någonstans.
Det finns en ärtpesto också. Jag brukar göra den med kall pasta och servera med varmrökt lax.
Sedan är ju den spanska omeletten med potatis och manchego (eller feta) oöverträffad som utflyktsmat. Speciellt svept i bröd.
Ingen fara-vi har tålamod. Ska rekrytera några nya fans till dig eftersom jag lagade din kål och kyckling i kokosmjölk (fast eftersom jag använde soja-kyckling fick det heta "hyckling" istället). Superenkelt och grymt gott.
Klar vi stannar kvar! Jag följer dig på bloglovin och missar därför inte ett enda inlägg!
jag härdar ut, det är det värt! lycka till med programmet.
Åh, ska du ha ett eget program, vad kul! Kommer man kunna se det på SVT Play?
Kommer givetvis att stanna kvar på bästa matbloggen och kommer absolut att se programmet.
Stannar och ser fram emot programmet!!! Dina inlägg är värda att vänta på, alltid ett gott skratt!
Ni är så snälla! Tack.
Eva – man kan alltid kolla på svt play, alla program ligger kvar en månad efter sändning om jag inte är felinformerad.
Vad du ser liten ut.. du verkar så späd och jag gissar att om man träffar Henrik och Erik så är det små killar..
du måste vara "pytteliten".
Fan va roligt! Såg tidigare idag Schyfferts "Full like a kastrull" och får en känsla av att erat program kommer bli galet bra!
Såg även bilden när ni poserar i morgonrockar samt ansiktsmasker och drar slutsatsen att åtminstone du hade roligt när ni gjorde programmet, vilket leende!
Peace
Jag väntar i dagar på dig, Lotta! Du är livets salt.
Gulliga människor, ni gör min dag.
Jag höll nyligen ett föredrag på ett seminarium om sociala medier där jag försökte förklara varför en blogg är överlägsen allt annat skrivande. Att skriva bok anses ju t ex väldigt fint, finare än att skriva i ettor och nollor som jag gör här. Men en bok samtalar inte med en. En bok vill aldrig umgås. Ingen bok jag skrivit i har någonsin gett mig komplimanger. Men det har ni. Tack.
Och här får du en komplimang till - din blogg är den jag alltid återvänder till. Och jag är inte ens road av matlagning!
Sunshine, rain, snowflakes or smog
all you gotta do is blog
you've got a friend
Vi väntar med spänning och tar hem hämtmat så länge!
Haha!
Vi stannar. jag läser hellre ett inlägg var 14:e dag av dig än inlägg dagligen av halvdana skribenter som inte ens besitter hälften av din kreativitet och wit. Du sitter säkert i båten. Vi kommer dock alltid vilja ha mer, och det är ingen dumgrej; jag skriver och spelar mycket musik, och vi brukar göra låtarna en refräng för kort, så att publiken alltid vill ha lite, lite mer. ;)
Ni verkar ha fasligt roligt på det där programmet, ska bli ett nöje att spana in. Självklart kommer jag inte lämna denna blogg, den har gett så många skratt och kommer att ge fler det är jag säker på. Kram på dig Lotta.
Längtar så efter att få se dig i rutan Lotta. Du kommer göra succé!! Kram // Gittan
Vill bara säga att du är otroligt vacker Lotta! Du gör Landet Brunsås enormt intressant också med din expertis.
Förstår inte meningen med inlägget?
// Ordförande i Vi förvirrade kreativa själar
Sidor