Gojibäret, även känt som kinesisk bocktörne, tog världen med storm på grund av sin påstådda nyttighet. Vad folk helt glömde bort var att känna efter hur det smakade. Men vad smakar det då? Tackar som frågar, riktigt gott! Tänk torkad tomat, nypon och lite kola på det. Fast med så låg sötma att det lätt kan smygas in i saltare rätter. Fukta dem gärna med vatten eller juice och låt dem stå över natten om de är torra.
anis, bok choy, broccoli, citron, blekselleri, duva, femkrydda, finosherry, fänkål, fänkålsfrö, gris, ingefära, kyckling, kycklinglever, kålrabbi, kryddnejlika, lagerblad, ljus miso, mandarin, mandel, nötkött, ostronskivling, purjolök, päron, rosmarin, röd chili, saffran, salladslök, shiitake, soja, stjärnanis, tofu, zucchini, äppelcidervinäger
Bidra gärna med din vishet i kommentarerna nedan!