Liten arg tant. Nördig matskribent, inspirerande föreläsare, sisådär semivegan (fegan) av klimatskäl och vindrickare av guds nåde. Har drivit bloggen Matälskaren sen 2005. Favoritämnen? Konstiga kryddor, matkemi, smarta knep och lite insiderrapporter från krogvärlden.
Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen.
Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser.
Kommentarer
Han är inte sur då,Arzak?
Är det småtrist med kalkonlår? Här kan man tyvärr inte ens köpa dem. Kalkonfilé finns...det låter gott med tagine!
Stor humor Patrik :)
Förklaring: the queen of typos (jag) hade skrivit basisk kock. Poäng till Patrik!
Jag var tvungen att kolla länken. Du skulle mycket väl kunna hänvisa till en basisk kock. Speciellt nu i lutfiskens tid och med tanke på din relation till långa.
Sidor