2010-02-27 av Kinna Jonsson
Sorbet med bubbel
[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"7855","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-50","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","height":"299","title":"sorbet","alt":"sorbet"}}]]
Det var snabba ryck efter jobbet. På väg till Hairspray blev vi bortskämda med teatermeny hemma av lillebror med sambo. En god vän hade med sig den eleganta efterrätten. Den bör serveras i höga coupeglas för att komma till sin rätt, men i brådskan hanns inte det med. Inte var den mindre god för det. En kula mangosorbet, en kula hallonsorbet och sött mousserande vin. Et voila! C'est tout!
PS Showen var jättebra och kan rekommenderas DS
Kommentarer
Sorbetkulor i bubbel är inte alls dumt. Brukar även vara gott med ett torrare mousserande vin.
Tycker fröken Dill
Min sambo har höga coupeglas som han säger är bra till just detta. Jag får nog kräva ett försök.
Sidor