David Back är fotograf med mat som inriktning. Efter tio år som anställd för magasinet Mat & Vänner sade han upp sig och gick frilans 2013. Nu fotograferar han regelbundet för tidningar som Femina, Mat & Vänner, White Paper, White Guide, Matmagasinet, Magasin Måltid med flera. Har även fotograferat en hel del kokböcker.
Tror du att du inte kan laga mat? Då har du fel! Med hjälp av den här kokboken kommer du garanterat att lyckas. Den innehåller femtio härliga rätter som gör både dig och din omgivning lyckliga.
För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen. Skillnaderna i slutresultat är påtagliga och illustreras tydligt då vi tillagar biffen vid 200° respektive 80°. Jag hoppas verkligen att ni inte lagar biff vid 200°, men gissar att det säkert är många som skjutsar in den i en 175° varm ugn. Som sagt, här visar jag ytterligheterna för att tydliggöra hur stor inverkan temperaturen har på slutresultatet.