För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen. Skillnaderna i slutresultat är påtagliga och illustreras tydligt då vi tillagar biffen vid 200° respektive 80°. Jag hoppas verkligen att ni inte lagar biff vid 200°, men gissar att det säkert är många som skjutsar in den i en 175° varm ugn. Som sagt, här visar jag ytterligheterna för att tydliggöra hur stor inverkan temperaturen har på slutresultatet.
Kommentarer
Jag förstår ditt tillstånd, jag tror vi har "the best thing since sliced bread" här.
Fabulös site också!
lätt att jag ska skaffa såna visitkort någon gång!!! :D
måste säga att jag inte tycker jerky är så gott, men snyggt är det, lystern är magnifik!
Är alla ok med de här köttkorten? Är det inte sjukt att skriva på mat som kan ätas när det finns folk som svälter? Särskilt när det är kött som kräver jättemycket energi för att bli kött? Är det inte respektlöst mot djuren?
Zebastian: Respektlöst mot djuren? Att få mitt vackra namn inetsat är en ära för alla högre stående djur. Levande eller döda.
Är Lisa på fyllan? I så fall är hon i gott sällskap:-))
Sidor