Det godaste jag vet!

Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser. Och ja, de tar tid att laga, men alla som följer Lisa och blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.

Det godaste jag vet är en skattkista proppfull av Lisas favoritrecept uppdelade efter de bästa råvarorna och smaksättarna i kapitel med namn som Ingefära, Parmesan, Vitlök och Pepparrot. Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna.

Förlag: 

Köpställen: 
Bokus

Mer från Lisa Förare Winbladh


Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh