Lämnar Möllan
Jag har egentligen inte alls tid med att skriva det här men alltså ni anar inte hur lycklig jag är över att flytta, trots att jag lämnar Möllan. I Östra Sorgenfri, ganska precis mitt emellan Möllan och Rosengård har jag äntligen hittat ett hem. Här finns ett riktigt kök: spis med ugn, kyl, frys, speceriskåp och bakbord. Tänk att jag levt med trinette och campingugn i nästan fyra år.
Mamma och pappa är i Malmö och hjälper mig och Patrik att flytta. Idag bar och bar vi tills vi behövde stärkta oss med en kopp så vi felparkerade bil och släp för en kaffepaus på hörnet. Torghandeln höll på att packas undan men jag sprang och köpte granatäpplen från Isfahan som jag spanade in på Nassim livs och Tehran Supermarket. Jag vet att jag kommer att sakna närheten till torget men jag ju cyklar överallt ändå och jag kommer i alla fall närmare lavashbageriet och Norra Grängesbergsgatan.
Nä, nu måste jag packa upp grejer, städa ur gamla lägenheten och sluka några nävar granatäppelkärnor. Det är lite rörigt nu som ni märker men snart kommer recept från mitt nya kök.
Kommentarer
Tack, jag njuter verkligen trots att livet fortfarande är i lådor. Man vänjer sig vid det mesta, även bomber och trinetter men det är ändå skönt att få sova om nätterna och ha mer svängrum, inte bara i köket.
Grattis! Hoppas du kommer att trivas.
Gratis Sofia! Tänk vad goda saker du lagat i trinettet, hur ska det inte bli nu?
Jag har också bott vid Möllan några år. Det var speciellt och jag blir ofta lite nostalgisk kring den perioden, men visst fanns det en poäng med ökad standard och trygghet (det skedde fortfarande mkt knarkuppgörelser och våldsamheter i krokarna och visst var jag rädd ibland).
Härligt, hoppas de första fyra åren blir en njutning och att du tänker tillbaka ofta på enkelt man egentligen kan klara sig.
Njut & grattis!
Hrattis även här (har "gilat" på Fejjan så det står härliga till)!Härligt med ett boende som känns rätt! Fattar inte hur du kunnat laga sådan mat under så spartanska förhållanden. Fast, å andra sidan, det gör ju en stor del av världens befolkning.
Hihi, det är så härligt! Som du säger så går det absolut att laga mat under sådana förhållanden, problemet är mest att man får psykbryt när projekten blir för stora för köket. Men nu får till och med flera personer plats samtidigt där, datorn också (^_´).
Sidor