Isobel Hadley-Kamptz är född 1976 och hemskt bra på att äta. Nej, hon är inte kock, inte ens matskribent om man med det syftar på något mer specifikt än någon som ibland skriver om sånt man kan stoppa i munnen. Att vara en hängiven ätare är å andra sidan inte så bara.
Kommentarer
I detta fall råkade uppenbarligen potatissalladen innehålla torkade äpplen, och då blir det lite antioxidationsmedel för att hålla dem ljusa. Det är ju mycket bra att jaga onödiga tillsatser, men att ge sig på allt är bara dumt, då gör man inget för att påverka.
Jag tycker att livsmedelsindustrin borde skämmas för sitt verbala fnaskande. Inte för att de är oredliga utan för att de är patetiska.
Boston... vad för något? Gurksylt heter det ju.
Vad är egentligen ett hem? Även om Konsumföreståndaren arbetar de flesta av sina vakna timmar i affären, så tror jag aldrig att han säger att han ska gå hem när han går till jobbet. Men potatissalladen som rörs ihop i affären är ändå hemlagad. Suck!
Sidor