Fräsch sallad för när det är riktigt varmt (och det finns mogna persikor)

Receptmakare: isobel Hadley-kamptz

Portioner: 2

Tid: 10 minuter

Letar du efter bra mozzarella? Fråga på A Tavola på Odengatan. Persikorna kan bytas mot likaledes mogen melon, men då skulle jag gärna lägga till lite mynta också. Ät med fryskallt vitt vin på en terrass i Italien eller direkt från plastbytta i Rålambshovsparken.

  • 1 buffelmozzarella, den finaste man kan hitta.
    2 mogna persikor
    4 skivor prosciutto
    1 näve rucola eller annat pepprigt salladsblad
  1. Lägg salladen på ett fat, riv isär mozzarellan, dela persikorna, lägg prosciutton på toppen.

Bild för Isobel Hadley-Kamptz
2008-06-15
Av

Mer från Isobel Hadley-Kamptz


Bild för Isobel Hadley-Kamptz
Bild för Isobel Hadley-Kamptz
Bild för Isobel Hadley-Kamptz
Bild för Isobel Hadley-Kamptz
Bild för Isobel Hadley-Kamptz