Fyllda ägg med sardell och grönpeppar

Receptmakare: Margit Richert

Portioner: 2 som förrätt

Tid: 30 minuter

Fördelen med grönpeppar är att den är så mild att man kan fläska på rätt ordentligt med den. Sådant gillar jag!

  • 2 stora ägg
  • 4 sardeller, finhanckade
  • 1/2 tsk grovstött grönpeppar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 liten finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk majonnäs
  1. Hårdkoka äggen. Låt svalna i kallvatten.
  2. Dela äggen och gröp ur gulorna. Mosa samman i en liten skål tillsammans med resten av ingredienserna. Fyll äggen med blandningen och låt stå kallt en liten stund innan servering. Garnera eventuellt med lite kryddgrönt av något slag. Persilja eller kryddkrasse kanske?

Bild för Margit Richert

Mer från Margit Richert


Bild för Margit Richert
Bild för Margit Richert
Bild för Margit Richert
Bild för Margit Richert