Macka med rökt renstek, senapskräm, papayakärnor om persilja

Spara kärnorna när du ätit papayan, de har en härlig krasseliknande pepprig smak. Skölj dem och lägg dem i vinäger så håller de en vecka, men de är godast alldeles färska.


Portioner: 4
Tid: 10 min
Du behöver: 

4 bitar ljust knäcke
4 skivor rökt renstek eller annat rökt kött
1 msk papayakärnor
några lövtunna ringar rödlök eller schalottenlök
persiljekvistar

Senapskräm:
1 dl ekologisk creme fraiche
1-2 msk stark söt senap, t ex Liss-Ella

Gör så här: 
  1. Rör samman creme fraiche och senap.
  2. Bred ett tunt lager på varje macka. Arrangera övriga ingredienser och mer creme fraiche ovanpå.

Bild för Lisa Förare Winbladh

Mer från Lisa Förare Winbladh


Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh