Ost doppad i gojibär med stekt zucchini

Receptmakare: Rune Kalf-Hansen

Portioner: 6 som snacks

Tid: 15 minuter

Ett roligt snacks som smakar bäst när zucchinin är i säsong. Variera gärna med andra ostar och bär. Rune skapade det här roliga snackset till Hötorgshallens 50-årsjubileum. Gojibär hittar du på Pierias Livs på Hötorgshallen eller i hälsokostbodar.

  • 1 zucchini
    2 klyftor vitlök
    2 msk olja
    salt, nymald svartpeppar
  • Bärdoppad ost:
  • 150 g vitmögelost
  • 2 msk torkade gojibär
  1. Skär zuccinin i skivor på 1 cm. Stek skivorna mjuka men spänstiga i lite olja med pressad vitlök, salt och peppar.
  2. Skär osten i bitar och doppa dem i bären. Servera ostbitarna på zucinniskivorna.

Bild för Redaktionen

Mer från Redaktionen


Bild för Redaktionen
Bild för Redaktionen
Bild för Redaktionen
Bild för Redaktionen
Bild för Redaktionen