Persikolassi med körsbär

Receptmakare: sofia gustafson

Portioner: 1 stort glas eller 2 små

Tid: 25 minuter

  • 1 persika
    15 surkörsbär
    1 msk ljust muscovadosocker
    1 dl yoghurt, gärna matlagningsyoghurt
    1 dl vatten
  1. Kärna ur frukterna och lägg dem i en blender eller mixerskål. Tillsätt sockret och mixa slätt.
  2. Häll i vatten och yoghurt, mixa vidare till en skummande dryck.
  3. Ställ på kylning i 15 minuter och häll sedan upp på glas.

Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
2009-07-17
Av

Mer från Sofia Gustafson Aarnivaara


Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara