Inte bloggbart, men gott!

Lennarts matidéer fick Magnus så lyckligt uppjagad att han nära nog föste in mig på buss 312 mot Brommaplan igår. “Lamm” sa han. “Med grekisk sallad. Det kan inte bli bättre!”

Det har han ju också rätt i. Tyvärr är det ju inget att recepta om. Lammentrecote kryddad med salt och svartpeppar – inget mer! – ganska rödstekt och perfekt mör. Sallad med flavorinotomater (de smakar precis som vanliga småtomater, möjligen lite mer buljongigt. Men ingenting att hosta upp en tia extra för, tyvärr!), krämig feta, färsk lök och kalamataoliver. Lite citron ovanpå och en skvätt olivolja.

Varför är den godaste maten sällan så värst bloggbar?

Kommentarer

Ett svar till ”Inte bloggbart, men gott!”

  1. Lennart

    Så trevligt att att ni nappade på ide´n, jag blir själv vansinnigt sugen grekisk sallad med jämna mellanrum, och nu börjar man få tag på tomater som är värd namnet., och lammet på bilden ser bara underbart gott ut, smaklig spis.
    Lennart