Frågelådan på Twitter återuppstår från de döda! Mellan 20.00 och 21.00 får ni äntligen lassa av er alla de matfrågor ni samlat på er under den tid mina arbetstid närmat sig så bisarra proportioner att bloggen legat i träda.
På Twitter gäller: Snabba korta frågor och dito svar. Ni kan börja twittra frågor redan nu, peta in hashtaggen #frl i varje litet kviddevitt så blir det lättare att följa. Har du inget konto? Det är gratis, tar tre minuter att registrera sig och du behöver ju inte använda det annars.
På Twitterfrågelådan får du fråga om vad som helst. För att förenkla för alla ber jag dig dock att:
- Hålla dig till en fråga per tweet. Du får dock ställa hur många frågor du vill under hela timmen!
- Dela upp komplexa frågor i mer konkreta. (T ex helst inte skriva ”Hur friterar man bäst?” Utan dela upp i: ”Vilken olja är bäst att fritera i?” och ”Varför har man öl i frityrsmeten?” Alltså ställ frågor som är rimliga att besvara enkelt. Roligare för alla så!
- Som vanligt gäller att jag alltid svarar på frågor om oklarheter i mina recept eller artiklar även på andra tider. Allmänna frågor, tjänster, hjälp med menyplanering via mejl, Facebook, telefonsamtal eller sms har jag tyvärr inte tid att hjälpa till med. Det blir helt enkelt för mycket för min debila hjärna och bräckliga lilla organism. Däremot får ni twittra in frågor i förväg och märka med #frl så besvarar jag dem under frågetimmen.
Vi ses!