jag tycker att det är ytterligare en dimension till debatten. Däremot, om koncept. Vad nu Melker Andersson menar med koncept men ett koncept på en restaurang innebar två saker, de kunde inte ta bort det nötcrispflarn som skulle sitta som ett segel i efterrätten eller ge mig en annan stol så att jag slapp att ha ont så ont i ryggen. Men det sabbade hela konceptet. Maten, inredningen och vad som nu ingår i konceptet. Så vi skrotade alltsammans och hamnade på en TGIF istället.
Kommentarer
2 svar till ”Ännu mer om krogkritik”
jag tycker att det är ytterligare en dimension till debatten. Däremot, om koncept. Vad nu Melker Andersson menar med koncept men ett koncept på en restaurang innebar två saker, de kunde inte ta bort det nötcrispflarn som skulle sitta som ett segel i efterrätten eller ge mig en annan stol så att jag slapp att ha ont så ont i ryggen. Men det sabbade hela konceptet. Maten, inredningen och vad som nu ingår i konceptet. Så vi skrotade alltsammans och hamnade på en TGIF istället.
Upplevelse och service är inte alltid samma sak…