För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen. Skillnaderna i slutresultat är påtagliga och illustreras tydligt då vi tillagar biffen vid 200° respektive 80°. Jag hoppas verkligen att ni inte lagar biff vid 200°, men gissar att det säkert är många som skjutsar in den i en 175° varm ugn. Som sagt, här visar jag ytterligheterna för att tydliggöra hur stor inverkan temperaturen har på slutresultatet.
Kommentarer
Instämmer, blev inte frisk men snäll.
Haha, ja det kanske krävs att vara förkyld för att uppskatta Clay Station!
Det vore ju intressant om det fanns något vin som "normalt" smakar helt vidrigt, men som smakar gott när man är förkyld! Kanske borde en riktigt förkyld persom smaka sig igenom systembolagets sortiment.
inte behöver man dricka mycket för att bli snäll heller, clay station ÄR ju nästan sprit, vill jag minnas
Sidor