På Matlabbet har det rått febril aktivitet. Jag har lagat grytstek på vildsvin. Stora Mia plåtar soppor och Lilla Mia kommer med glada tillrop. I morgon åker jag till Malmö för att ta min lånelya i besittning och föreläsa i Simrishamn på söndag.
Jag har inget vettigt att skriva så jag avslutar veckan med att utse Patrik till Veckans matnörd för det kreativa förslaget att använda salladskål som sänke för soppåsen. Ledsen men trots alla fantastiska förslag har min avsky för den usla grönsaken bara växt senaste veckorna.
Kommentarer
6 svar till ”Fredagsblues”
Så är cirkeln sluten!
Jag testar nu tranbärschutneyn till wallenbergare på ren (renen kommer i morgon) rapport kommer!
/Malin
Om du har vägarna förbi Lund idag, så står jag faktiskt på Valhallabageriet på Klostergatan (fast det heter i så här) :-)
Men du behöver ju inte äta salladskål. Och jag behöver inte äta kålrot. Lyckan är total.
Vad tycker du om tripes (komage) förresten?
Gud vad ohyfsad han är den där Patrik, jag måste ju tack för utnämningen. Typiskt att jag blir utnämnd när jag neggar.
Ett ord: Kimchi