Jag säger bara en sak …

Curryblad. Färska. Jag må vara skapt som en nors om det inte blir en trend snart. Köp på Taj Mahal, Kammakargatan i stockholm bums. Eller tjata på Kina Center, Möllevångstorget i Malmö. Frys in, de håller i en evighet. Mer recept inom kort.

Kommentarer

6 svar till ”Jag säger bara en sak …”

  1. Det lät som en spännande smaksättare!
    Tror du att det finns att köpa i Göteborg?

  2. Eeeh, vänta, är inte curry en kryddblandning? Hur är då currybladen?

  3. Ugh, på Kina Center hälsar de knappt på en när man kommer in, och dristar man sig till att fråga om något så blir det om möjligt ännu surare. Trist! Fast curryblad låter jäkligt gott.

  4. bra julklapp till curry älskare=)

  5. Sanna W

    ooh, jag har använt curry leaves dryga 2 år nu. Jag älskar det. Man kan göra en fantastisk röra med smulade torkade curry leaves, filmjölk, tärnad banan, tärnad tomat och riktligt med kokos – verkligen värt att testas! Passar till både det ena och andra, men kanske lite extra till indisk mat. svalt och otroligt ljuvligt! Skickar gärna recept om du vill ha!

  6. Micke

    Jag försökte köpa sånna där blad i den asiatiska matbutiken på Flemminggatan i Stockholm för ett år sedan eller så. Jag hittade inga och frågade efter dem, men fick veta att något sånt inte existerar. Sen försökte de sälja torkade limeblad till mig istället.

    Jag får väl släpa mig iväg till Kammakargatan istället.