Om det är någon som vet hur man slutar jobba? Skriv en bok och reservera ett exemplar till mig! Nåja, på fredag är det premiär för Köksradion. Bland annat lagar vi tjälknöl med kryddolja, och hinner man inte laga tjälknölen dagen före går det fint att använda färdig rostbiff.
Kommentarer
8 svar till ”Mer köksradio: Misstag”
Och för oss som är vana vid att podda ner all intressant radio: kommer det gå med köksradion? SR lägger ju ut mycket – men inte allt – som podcasts.
Jeg lurer også på podcastmulighetene, og gleder meg til å høre Köksradion.
Love it. Bra omväxling från 2010.
SR brukar vara lite strikta och inte lägga ut program som innehåller musik. Det är dock inte speciellt svårt att ladda ner och konvertera till mp3, det gör jag t ex med sommarpratarna.
Antar att det blir ett strålande program. Eftersom jag tänkte “vara” med och vara interaktiv i morgon slår det mig att det kanske är ett medvetet misstag att vinet “Arboleda Carmenère” finns inte i lager i någon butik enligt systembolagets hemsida…!? :-)
Ett bra sätt att sluta jobba skulle kunna vara att bryta ena handen. Och okej, med näven gipsad går det inte så fort och det man tänkt sig göra får vänta till vintern.
Däremot gjordes ett par intressanta upptäckter i köksmiljö:
1: Zetas “istället för” balsamvinäger blev väldigt intressant sex år efter bäst-föredatum. Den har stått bortglömd och gömd längst in i skafferiet – som jag städade med en hand för att jag inte hade något vettigare att göra.
2: Mousse på syrénsaft – dunderhit! Ska vara till fyllning i en bröllopstårta nästa månad :-)Precis lagom sötsyrligt för att funka med chokladbottnar … och färgen blev också läcker.
Och så ska radion rattas in :-)
Men det är ju så kul o jobba med mat, smaker, inspiration och naturlig hälsa:) Glad sommar!
Podfrågor: Tror pratet kommer att poddas men det är ju knepigt med musiken av upphovsskäl.
Tobias: Eftersom vi spelat in allt lite i förväg kan vi inte gardera oss för utförsäljningar. Men jag ska föreslå för Alf att vi lägger ut lite alternativ.
Mimmi: Ajajaj! Stackare.. Men grattis till fina köksupptäcktern Krya på sig lilla ärtan!
Eleonore: Visst är det! :-)