Taffel presenterar: Juryn

Och vips så blev min kaktävling en Taffel-tävling! Vi beslöt att ge er lite extra tid till bakningen och ni kan lämna in era kakbidrag till och med söndagen den 7 november.

Kom ihåg: Det handlar inte om att tillsätta flest Fairtrade-certifierade ingredienser, utan att byta de ingredienser man tänkt använda mot Fairtrade-produkter när det går. På så vis vill vi uppmuntra fler att handla Fairtrade i butikerna. Här kan ni läsa om hur ni går tillväga för att tävla.

Sedan skulle jag stolt vilja presentera mina jurykollegor:

Daniel Roos: Grym chefskonditor på Operakällaren och medlem i Svenska Kocklandslaget. Daniel bloggar alltid sina senaste alster här på Daniel Roos Pastry Blog.

Mia Öhrn: Konditor, pralinguru, utstuderad fresterska och matskribent som kreerar underbara bakverk till tidningar, böcker och i tv. Mia bloggar här om sina sötaste skapelser.

Och så Lisa Förare Winbladh så klart, The-mother-of-all-matbloggare, skarptungad redaktör, chokladälskare, Fairtrade-ivrare och receptspecialist. Hon har dessutom bättrat på prispotten med en av sina kurser.

Fairtrade Challenge är över för den här gången, men sluta inte baka och fika med Fairtrade-produkter för den sakens skull. Vår kaktävling pågår en vecka till och bidragen strömmar in för fullt. Vi väntar på ditt!

Kommentarer

5 svar till ”Taffel presenterar: Juryn”

  1. Jaa! Återkommer.

  2. Emil O.

    Wow, sicken jury. Inte lite intimiderande. Sen är jag knappast grym på desserter heller, får se om jag vågar mig på något innan slutdatum.

  3. Asch, klart du kan, Emil, ser du inte så snälla de ser ut? Jag lovade er ju ohöljd ära!

  4. Oj vilken härlig jury det blev :-)
    Jag har nu bidragit med en schysst kaka! :-D

  5. Lisa: Schyssta kakor kräva schysst jury! Kul att du är med!