Ytterligare ett skäl att älska Oaxen Skärgårdkrog

För alla oss som tycker att det räcker med julbord en gång om åre (på julafton) erbjuds ett fenomenalt alternativ: ett halvt confiterat grishuvud med portvinsbräserad lök och rotfrukter.

Magnus och Agneta, jag älskar er! Nästa år spränger jag spargrisen och tar mig ut till er lilla vackra, karga ö. Håll ett grishuvud till mig!

Kommentarer

7 svar till ”Ytterligare ett skäl att älska Oaxen Skärgårdkrog”

  1. Hej!

    Jag har en fråga till dig (och er andra) som är lite mer insatta i och intresserade av mat än de som besöker min blogg. Jag har en blogg om ljud i design. Jag postar min fråga hit istället – vilken mat låter godast / äckligast? Läs och svara/kommentera på länken:

    http://smoothear.com/blog/2007/12/ny-ljudfrga-matljud.html

    Lyssna på maten du äter eller lagar under ett par dagar – det skulle vara så roligt att se vilka ljud man gillar / ogillar etc. Tipsa gärna andra att svara, jag presenterar “tio-i-topp” om ett par veckor!

    VÄnlgia hälsnigar,
    Hanna

  2. Det var länge sedan, men ugnsbakad falukorv låter väldigt äckligt.

  3. Haha, LJUDET av ungsbakad falukorv eller? Berätta!!

  4. Tobias

    Åh, ljudet av att klämma på en baguette med frasig skorpa är det allra bästa.

  5. Tack för det underbara tipset om krogval, detta kommer självklart att bli mitt alternativ nästa år, men tänker nog ta mig en närmare titt lite tidigare!

  6. Kristina B

    Måste fråga. Hur är Oaxens julbord? Jag tänker alltid att jag ska ta mig dit varje jul men sen bir det aldrig av. Billös som man är. Vi äter inte julmat hemma men en gång om året är okej och då vill jag självklart att det ska vara så bra som möjligt.

  7. Det är säkert strålande man jag har inte ätit det!