Cook teaser

Det är ju erbarmeligt hur lite jag hunnit blogga. Men jag kan säga att konferensen i Brugge näppeligen övertygat mig om att närbesläktade arommolekyler inte på något sätt avgör om ingredienser är kompatibla. Tvärtom.

Hur som helst var det mycket som var kul och det kommer att publiceras ett utförligt referat i en serie inlägg på bloggen Matmolekyler närmaste veckorna. Några höjdare var kombinationen av saftig gräsgrönska, jordig mörk choklad och sommarljud som fågelkvitter och naturligtvis en gräsklippare. Tusen självlysande munnar och lika många barnsligt förtjusta asgarv. Att träffa Martin från Khymos. Peter Barhams pingvin-outfit. Och så att jag fick en puss av Heston Blumenthal som till och med mindes vad vi pratat om när han en gång i ett annat liv lagade mat hemma i mitt kök. Och han lovade ta hand om Malin och mig i Bray senare under året när vi kommer på studiebesök för boken.

Nu börjar jag blogga på riktigt igen …

Kommentarer

Ett svar till ”Cook teaser”

  1. Välkommen tillbaka :) Själv har jag börjat skriva på en kokbok med gin i alla recept – blir nog riktigt bra. Pingvin tror dock att det går lika bra att utesluta gin i varje recept.

    /Kocken

    http://kockenochpingvin.travelblogg.se/