En kvinna och en sallad i min smak

Fräscha sallader är något av en nagel i ögat på oss tafflare. En kvinna som komponerar en blodpuddingssallad måste bara hyllas reservationslöst.

Kommentarer

9 svar till ”En kvinna och en sallad i min smak”

  1. Fräsch, supergott, superfräscht, toppenfräscht, toppengott.
    superlativöverdos…

  2. Blodpuddingsallad är alltså vad man behöver var min poäng ;)

  3. Blodpudding kan mycket väl visa sig vara framtiden.

    Lisa: Den här “Lisas egna krydda” )el. någonting liknande) som nämndes som ersättning för Fem Kryddor, hur gjorde man den?

  4. Instämmer, det är ett ovanligt lockande recept!

  5. [j]: Kommer snart med en egen artikel :-)

  6. Saxit

    Blodpuddingskrutonger – vad genialt. Fast vad är definitionen på en sallad egentligen? Jag minns fortfarande “köttsalladen” i Gourmét för några år sedan…

    Någon som kan rekommendera bra blodpudding förresten? För många år sedan i Österrike så blev folket runt bordet helt förskräckta när de fick höra att vi här i Sverige har socker i smeten (och russin). De åt sin blodpudding lite som vi äter pytt i panna. Jag är ute efter den smaken men vill inte göra egen pudding hemma. :)

  7. oh! Det känns som om jag givit den blygsamma blodpuddingen ett ansikte! Roligt! Och till Saxit kan jag hälsa att det finns fin blodpudding för kräsna på Taylor&Jones (Hantverkargatan på Kungsholmen, den har lite pepprig smak.

  8. Blodpuddingen på Bondens matbod i Hötorgshallen. Hårdstekt m deras bacon!!!

  9. Saxit

    Det borde vara olagligt att fresta folk som bor i Malmö med godsaker som finns i Stockholm. :(
    Här lägger de ju t om ner saluhallen…