Frågelåda i Meny och på Twitter

På torsdag kan ni riktigt begrava mig i frågor och dränka mig i er vetgirighet. Först sitter jag i Menys telefonväkteri med Magnus från Fäviken. Vi svarar på alla frågor och om vi inte kan svaren lovar vi att ljuga ohyggligt övertygande. Hör ni något som kluckar beror det på att vi sitter vid Storsjöns strand, eller så beror det på dryckespaketet jag och programledaren Fia Gulliksson kolkat i oss hos Magnus kvällen före. (Rapport om maten utlovas.) Ring eller mejla frågor som framställer oss i god dager, tack! Ring in under skärtorsdagen från 09:30 med din fråga på 063-16 06 60. Eller mejla in frågor redan nu på meny@sverigesradio.se

Sedan är det som vanligt frågelåda på Twitter 21:00-22:00. Men sen får ni faktiskt vara i fred.

Och under påskhelgen så klurar ni ut något till vår finfina sparristävling, va? Folk är lite blyga för att delta i våra tävlingar, men ni är mycket bättre att hitta på recept än ni själva tror!

Kommentarer

5 svar till ”Frågelåda i Meny och på Twitter”

  1. Hej!
    Häromdagen hittade jag din bok Ditt nya skafferi på bokrea på Willys. Den slank ner i matkorgen och sen dess har inget varit sig likt. Jag har legat och läst på kvällarna och blivit så inspirerad. Om du visste så många gånger jag stått och botaniserat bland alla spännande burkar och flaskor med okända namn på Willys “utländska avdelning” och önskat att jag vetat hur man använder allt som ser så lockande ut. Och så har du skrivit en bok om detta! Idag har jag handlat en massa skoj för 600 kronor och det känns som att mitt nya roligare matliv precis börjat. Granatäpplesirap, torkade shii-take, rosvatten, olika chiliblandningar och en massa annat. UNDERBART! Jag råkade få med mig ett paket shrimp-chips också. Som det verkar att man ska fritera…? Har du något bra tips hur jag ska använda det? TACK för din fantastiska bok. Tänk att jag missat dig! Ville bara att du skulle veta! :)

  2. Tack för att jag fick veta, jag villeju inte missa DIG heller! :-)

  3. Hoppas du är stående frågebesvarare i Meny – vem kan liksom göra det bättre?

  4. Räkchipsen friterar man i mycket och her jordnötsolja (helst= elelr neutral sapsolja. Sen dippar man i t ex mkt finhackad ananas och skalad gurka som du blandar med chili, koriander, friterad finstrimlad ingefära, lime, rödlök etc. Ev kan du blanda ner finhackade räkor eller kokt torsk i dippen också.

  5. Jag lyssnade på Meny idag. Du var bra :-)