Frågelåda på Twitter 20.00-21.00

Som tiden flyger när man har kul läser korrektur. Nu är det torsdag vilket innebär frågelåda på Twitter, som vanligt. Ni kan börja twittra frågor redan nu, peta in hashtaggen #frl i varje litet kviddevitt så blir det lättare att följa. Har du inget konto? Det är gratis, tar tre minuter att registrera sig och du behöver ju inte använda det annars.

På Twitterfrågelådan får du skriva om vad som helst. För att förenkla för alla ber jag dig dock att:

  • Hålla dig till en fråga per tweet. Du får dock ställa så många frågor du vill under hela timmen!
  • Dela upp komplexa frågor i mer konkreta. (T ex helst inte skriva ”Hur friterar man bäst?” Utan dela upp i: ”Vilken olja är bäst att fritera i?” och ”Varför har man öl i frityrsmeten?” Alltså ställ frågor som är rimliga att besvara enkelt. Roligare för alla så!
  • Som vanligt gäller att jag alltid svarar på frågor om oklarheter i mina recept eller artiklar även på andra tider. Allmänna frågor, tjänster, hjälp med menyplanering etc har jag tyvärr inte tid att hjälpa till med. Det blir helt enkelt för mycket för min debila hjärna och bräckliga lilla organism. Däremot får ni twittra in frågor i förväg och märka med #frl så besvarar jag dem under frågetimmen.

Vi ses!

Kommentarer

Ett svar till ”Frågelåda på Twitter 20.00-21.00”

  1. jorma

    ahh, kanon. Torsdag är en ledig och bra dag. Slut för en timme sedan? DOH!