Frågelåda på Twitter 20.00-21.00

 Nu är det torsdag vilket innebär frågelåda på Twitter, som vanligt. Ni kan börja twittra frågor redan nu, peta in hashtaggen #frl i varje litet kviddevitt så blir det lättare att följa. Har du inget konto? Det är gratis, tar tre minuter att registrera sig och du behöver ju inte använda det annars.

På Twitterfrågelådan får du skriva om vad som helst. För att förenkla för alla ber jag dig dock att:

  • Hålla dig till en fråga per tweet. Du får dock ställa så många frågor du vill under hela timmen!
  • Dela upp komplexa frågor i mer konkreta. (T ex helst inte skriva ”Hur friterar man bäst?” Utan dela upp i: ”Vilken olja är bäst att fritera i?” och ”Varför har man öl i frityrsmeten?” Alltså ställ frågor som är rimliga att besvara enkelt. Roligare för alla så!
  • Som vanligt gäller att jag alltid svarar på frågor om oklarheter i mina recept eller artiklar även på andra tider. Allmänna frågor, tjänster, hjälp med menyplanering etc har jag tyvärr inte tid att hjälpa till med. Det blir helt enkelt för mycket för min debila hjärna och bräckliga lilla organism. Däremot får ni twittra in frågor i förväg och märka med #frl så besvarar jag dem under frågetimmen.

Vi ses!

Kommentarer

2 svar till ”Frågelåda på Twitter 20.00-21.00”

  1. Anna

    Hej Lisa! Jag undrar hur man blir bloggare på Taffel.se? Nyfiken på vilka kriterier ni har, om bloggaren väljs ut eller om bloggen startar här på Taffel… Hoppas du tar dig tid att svara! Mvh Anna

  2. Anna: Det finns inga direkta kriterier. Vi väljer bara ut bloggare som redan tidigare bloggat mycket eller har mycket skriv-vana och mycket åsikter. Vi har inga direkta planer på att växa jättemycket för det tar så pass mycket tid att ta hand om det tekniska på sajten. När någon bloggare slutar (av egen vilja, en del kommer tillbaka igen) plockar vi ibland in någon ny. Det hela är väldigt odramatiskt. Just nu har vi en potentiell bloggerska i pipan.

    Peter som var den senaste som fick egen blogg började med att kommentera mycket här och visa enastående kunskaper, gjorde ett par gästbloggsinlägg, bloggade sedan fast på Kort om gott och flyttade sedan till egen blogg. Anna Billing har tidigare gjort samma resa.

    Videgård och Robin plockade vi in direkt på egna bloggar eftersom de hade mycket bloggvana och roligt perspektiv.

    Om det är någon som vill flytta sin blogg hit är det bara att mejla och fråga. Det krävs främst att man har en egen vinkel/stark personlighet och att man ska kunna skriva och/eller plåta bra eller ha exceptionell kunskap. Och att man visat uthållighet och inte bara kommer att blogga några månader.

    Ingen får pengar. Reklamen täcker utgifterna för sajten. Ibland har vi gjort en liten julutdelning när vi fått ett överskott.