Söndagsläsning och recept hittar ni i dagens Sydsvenskan. Mer rester! Glassartikeln har ni kanske redan hittat trots att jag länkade fel. Här är den i alla fall. Idag ska jag ner på Matlabbet och matlabba för boken matmolekyler!
Skrivet av
Söndagsläsning och recept hittar ni i dagens Sydsvenskan. Mer rester! Glassartikeln har ni kanske redan hittat trots att jag länkade fel. Här är den i alla fall. Idag ska jag ner på Matlabbet och matlabba för boken matmolekyler!
Kommentarer
6 svar till ”Kila vidare!”
Jag hittade ingenstans jag kunde kommentera din glassartikel på Sydsvenskan så det får bli här då. Tack tack tack för en jätte intressant artikel Lisa, verkligen skit kul att läsa! Jag lärde mig mycket nytt och du besvarade många av mina obesvarade glassfrågor=)
You made my sunday!
kram från mig =)
Och nu gjorde du min! Tack så mycket!
Jättefin och inspirerande artikel. Glass är ju världens bästa efterrätt! Har du (eller din man) lyckats få till någon riktigt bra hasselnötsglass?
Ingen glasstillverkare verkar lyckas med italienska nocciola och det är den vi längtar efter – kanske kräver den att göras för hand :-)
Grym artikel, som vanligt! Men jag hittade inte receptet på Miso-majo, lät spännande och jag skulle gärna vilja testa…
hej!
hittade inget ställe för att kommentera din italienska lammgryta.
jag vabbar idag så den är färdiglagad och är sjukt god!jag längtar tills i kväll.
att få låta couscousen suga upp såsen och lammet smälta på tungan mmm!
Här var det många Annor i vanlig ordning, så jag lägger till ort.
Nåväl, på tal om rester måste jag delge den församlade läsekretsen en finfin limerick som min gamla kompis Ulle(http://ullebengtsson.wordpress.com)skrev i sin gröna ungdom:
En kåt kannibal från Manchester
bjöd gärna in kvinnliga gäster
Men hur bra de än va’
var de kvar blott en da’
ty han hatade uppvärmda rester
P.S. (Borde inte glasskommentaren ovan lyda: You made my Sundae?)