Länksallad: Blandad kompott

Jag börjar mer och mer fundera på om Obama finns på riktigt eller om han är en slags politisk Idoru. Nåja, det här är invigningsmiddagen.

Daikon är en rotsak på kommande, tro mig!

Ännu en artikel om molekylär gastronomi.

Tvättbjörn, någon?

Fester med rester.

Kommentarer

7 svar till ”Länksallad: Blandad kompott”

  1. Daikon blir trevlig tsukemono (picklade japanska grönsaker).

  2. Daikon är hett men smakar svalt och om jag inte missminner mig på väg ut säsongsmässigt…?

  3. Sofia: Artikeln är frpn san Fransisco. Där är det alltid säsong. Eller en kvart till nästa säsong.

  4. Mmm, dags att flytta närmare ekvatorn.
    Färska örter året om :)

  5. jag vet. Jag blir så bitter när alla jädra kalifornien pratar beskäftigt om att äta i säsong och närodlat. (och en del av dem glömmer bort den där lilla, lilla miljökatastrofen som kallas konstbevattning. De har tre tomatsäsonger om året. Vi har en kvart.

    Åååh vad jag är avundsjuk. Och trött på morötter.

  6. Örjan

    Över huvud taget.
    En sådan meny.
    Läs vidare på på länkarna
    OK för förrätten , men sedan

  7. Självklart skulle jag äta tvättbjörn! Nån som hänger på?