Lat försommarlunch

2 mjukkokta ägg, 1/2 burk makrill i tomatsås, mycket nymald svartpeppar, din oskyldigaste olivolja,  grovklippta örter från mammas täppa: libbsticka, dragon, gräslök i proportionerna 1:1:2. Färskpotatis om du vill.

Kommentarer

9 svar till ”Lat försommarlunch”

  1. Nu får du ta och bestämma dig ;). 1:1:2 eller 1:1:3 som du skrev på Twitter?

  2. Beror på om det är till stekt makrill eller makrill på burk, min sköna höna.

  3. Ah, jag ber om ursäkt som läste så illa. Hoppas ni har det härligt.

  4. dragon och gräslök…
    vi är totalt och för evigt förälskade i den kombinationen här hemma.

    Mums..

    /Fjällmor

  5. Emil O

    Själv gjorde jag rödvinsbrässerad oxtunga med ugnsrostade morötter och fänkål och mandelpotatismos. Länge gått och funderat på om jag skulle våga mig på denna fascinerande produkt och idag kunde jag inte hålla mig.

  6. Rebecca: Jag vet inte hur jag ska hantera denna försyndelse ;-)

    Fjällmor: Smyg in lite libbsticka och se vad som händer. Men det är en väldigt speciell krydda som inte gillas av alla.

    Emil: Tusan, nu blev jag hungrig igen!

  7. Straffa mig, straffa mig!

  8. Låter som en underbar försmak på sommaren!

  9. Åh, en lat försommarlunch skulle ju inte sitta helt fel just nu! Inte färskpotatis heller och för all del inte ett sommarställe på en udde med glittrande vatten runt om. Trevlig helg vetja!