Majs: Tre ingredienser och du är i paradiset

Olle har snöat in på majs och jag förstår honom! Jag gillar både den söta burkmajsen och den mer subtila frysta. Här är mitt bästa knep. Hetta upp en burk avrunnen majs med 1 dl gammeldags mjölk. Blanda ner 1 dl grovriven cheddar och se till att det smälter.

Barnsligt gott!

Nu ska jag grilla lammspjäll med rosmarin, citron och vitlök. Vad ska du äta?

Kommentarer

6 svar till ”Majs: Tre ingredienser och du är i paradiset”

  1. Lammspjäll lät inte helt fel… Sluta få mig att dregla! Fast jag ska få tomatsoppa på körsbärstomater samt rosmarin-, citron- & vitlöksmarinerad kalkonfilé med getostkräm i valnötsbröd från Lux dessert & choklad (så jag överlever nog).

    Tack för all inspiration, och trevlig kväll!

  2. Lennart

    Har stått och handknådat pitabröd, efter en Irakisk kvinnas recept, ” samma ingredienser men annat handlag” och fyllt dem med sallad tomater rökt lax och god yogurtdressing, mums

  3. Björn

    Rödbetor!

    Färska, med smör och salt.

  4. Dottern åt majskolvar, hon är tokig i allt vad majs heter. Jag och sambon åt en riktigt god kycklingpasta som jag får göra igen och lägga ut på bloggen!

  5. creamed corn är ju twin peaks-mat! det kan man ju inte äta utan att få kalla kårar över hela kroppen.

  6. Uj, vad gott ni/vi äter. är inte livet ganska bra i alla fall?