När jag arbetar för mycket minskar matambitionerna, vilket gör att jag får mindre att blogga om och då får jag mer tid att laga mat så att jag får mer att blogga om.
Just nu sitter jag på tåget till Malmö och skriver på en artikel för Gourmet som bara kan beskrivas som esoterisk. Eller kanske desperat. Och i morgon ska jag gå på Möllan med fina, duktiga Sofia som vi haffat till Taffel. Kameran får följa med och förhoppningsvis blir det en fyllig rapport här på bloggen om återseendets glädje.
Roligare läsning finns dock redan nu… Här får du en liten länk till en artikel om mat-twittrande och twecept. Och en om Vita husets köksträdgård.
Kommentarer
8 svar till ”Mat-stiltje”
Haffandet av Sofia ser jag som ett klipp! Vilken inspiration! Tack! Ser fram emot att läsa om er Möllan-sväng.
/ Isan
(^_^) <- en glad Sofia
vi har tur med vädret också!
Tur med vädret? Här är ju svinkallt. :P Jag glömde mössan imorse och höll på att frysa ihjäl när jag gick till jobbet.
Önskar jag bodde närmare Möllan faktiskt. Jag handlar på tok för lite där borta – mest för att jag är lat och saknar både cykel och bil. ;)
Vem startar kampanjen för att Bernadottes ska starta en rikstäppa på Drottningholm? Och vem i familjen kan klara att odla grönsaker? En meningsfull uppgift åt Victoria?
För en upplänning var det rena drömvädret, klar himmel och sol det bästa, kylan känns bara när det är rått à la Malmö.
Saxit, har du tips på bra ställen att handla på? Jag kanske återkommer till det imorgon eller senare.
Sofia – Nja tyvärr inte. Jag brukar handla på Coop vid Kronborg eller i någon Ica Malmborgs-butik bara. Där finns iofs en trevlig grönsaks/frukt-affär på Köpenhamnsvägen men egentligen kan man nog lika gärna handla på Möllan då. :)
Jag är för bekväm för att gå långa sträckor med matkassar och saknar som sagt både bil och cykel… Tyvärr suger det att handla i matbutiker i regel för det är alltid så stora förpackningar; är man singel vill man inte handla för en hel familj – dessutom är jag så dålig på att frysa in saker.
Lisa FW – Varför kan man inte kommentera artiklar egentligen? Eller har jag bara missat den funktionen någonstans…
Det där receptet på Kulfi verkar mumsigt. Är det bara jag som tycker att det påminner om pannacotta? Är Kulfi just Kulfi enbart pga kryddningen eller? Jag brukar laga Pannacotta smaksatt med Baileys och muskovadosocker men är lite nyfiken på om Baileys-Kulfi hade blivit lika bra. ;)