Maten, myten och media

Om ni mot förmodan inte fått nog genom att läsa manuset till min föreläsning kan nu se mig föreläsa på riktigt här. Jag var skitnervös det var nästan 1400 i publiken, scenen var gigantisk, jag var pytteliten.

Kommentarer

8 svar till ”Maten, myten och media”

  1. Örjan

    OK, liten på jorden kanske.
    men
    Stor i pondus, tack vare Dina kunskaper och Ditt engagemang.

  2. Pondus! Dörrar! Sitt ner! ;).
    Bästa Lisa

  3. Emil O

    Jag såg det på TV faktiskt, kul och intressant. Tyckte du förde dig som den kunskapsgigant du är. Såg dagen innan, på samma kanal, en studie som visade att smör var nyttigare än olivolja. Om jag nu förstod föreläsning korrekt, den var rätt komplicerad.

  4. Viveca

    Klapp, klapp, klapp!
    Du förtjänade verkligen applåderna!

  5. Bra gjort och trevligt att lyssna på. Skön rytm och intressant ämne…

  6. Tack för länken, jag hade gärna varit där irl men det är ju lite svårt att komma ifrån en vardag när man är löneslav, tacksam för möjligheten att se det i efterhand

  7. Bara att se den enorma scenen fick min mage att dra ihop sig. Du ägde däruppe.

  8. Hej Lisa,
    Just nu har vi en hel del program om mat ur olika perspektiv i UR Play.

    * Alla föreläsningarna inom ämnet Myter om maten nås via länken: http://ur.se/play/157948

    * BBC-serien Maten – en global utmaning handlar om hur vi globalt måste möta efterfrågan på livsmedel som beräknas fördubblas de närmaste 40 åren. Den nås via länken http://ur.se/play/157236. (tyvärr inte så många program i taget på grund av avtalet om webbrättigheter)

    *Föreläsningar om nya rön om functional foods nås via länken: http://ur.se/play/157427

    * Och för den som vill se hur man bakar barkbröd rekommenderas programmet En tidsresa genom köket som nås på länken: http://www.ur.se/play/157618

    Vänliga hälsningar,
    Gabriella Ekelund
    UR Interaktiva medier