ostron och ärter

Och nu till det något mindre glamorösa

”Fan, var ska vi lägga dem?” Jag öppnade som bäst mina livs första just egenöppnade ostron i går kväll när jag insåg att jag inte hade tänkt på att fixa tillräckligt med is. Desperationen spred sig i köket. Skulle vi få lov att slurpa i oss molluskerna på stående fot? Det har ju ändå en viss spontanitetens charm. Men nej. Räddningen fanns i frysen. På den ena tallriken frysta ärter. På den andra fryst majs.

Kommentarer

4 svar till ”Och nu till det något mindre glamorösa”

  1. Hahaha! Genialiskt! Köksgudinnan i farten.

  2. Nöden har som bekant ingen lag.

  3. Maria från Västerås

    Smart!Snyggt och annorlunda.

  4. Anna

    Det ser koolt ut. Men det är väl ändå smältvattnet från isen som kyler ostron och fisk på isbädd? Fy, vad tråkig jag kände mig nu. Men det kanske blir lite smältvatten från ärterna och majsen också? Och om ostronen bara ska ligga där en liten stund spelar det ju ingen roll.

Fler inlägg