Den handlare som först börjar importera rygeost till Stockholm får en stor puss! Alternativt en utnämning till Taffelhjälte.
Skrivet av
Den handlare som först börjar importera rygeost till Stockholm får en stor puss! Alternativt en utnämning till Taffelhjälte.
Kommentarer
7 svar till ”Passion!”
Fynsk Rygeost och Kærnemælk… Mumma…
Den som börjar sälja kärnmjölk kommer att få mitt egenkomponerade nobelpris!!!
Vilka kärnor behöver man för att göra kärnmjölk?
Lager
Hann inte Astrid Lindgren berätta det för Dig?
Men eftersom Du (konstigt nog) undrar bifogar jag en länk till Wikipedia för information
http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4rnmj%C3%B6lk
Vad gott det låter! Jag måste skaffa en rök – senast i natt låg jag och funderade på den där idén om att 64-gradersröka ägg – det måste ju gå?
Gitto
Förhandssaltade ägg(med rökalt) med påföljande 45-minuterstillagning.
Skulle det kunna fungera?
Jag brukar köpa med rygeost när jag varit över ån, blandar den sen med tex turkisk yoghurt, såg ett tips i en ICA kuriren där man använde sig av röksalt för att få fram den där lätt rökta touchen…
I brist på bröd….