Snuvan från helvetet

Nu har snuvan som hållit min stackars man i ett järngrepp i två veckor slagit klorna även i mig. Den är inte att leka med och jag besparar er alla detaljer på det att ni må behålla er goda aptit.

Så det är bara att ställa in dagens matlagnngskurs och fundera på vad jag ska göra med den mat som redan köpts in.

Dessutom har jag till min häpnad upptäckt att vissa människor i nådens år 2009 inte förser sina mejl med kontaktuppgifter längst ner. Så jag har inte fått tag i ett par av kursdeltagarna. Måste komma ihåg att uttryckligen begära telefonnummer av alla nästa gång.

Nåja, nu ska jag fundera på vad man ska göra med asiatiska örter man ändå inte känner smaken på.

Kommentarer

3 svar till ”Snuvan från helvetet”

  1. Äsch, kontaktuppgifter längst ner, då är det ju ingen sport…
    Okej då, bot och bättring.

    Vad gäller örterna, kanske häxbrygd. Massa gröna spårämnen och tutti. Krya på dig. Och passa på att köra partytricket att smaka på apstarka grejer helt oberörd.

  2. Inger

    Hacka örtena och slå på olja för att användas senare eller frysa dem om det går bra.
    Korriander och mynta går bra.

    Kanske en rejält het gryta så du tar död på snuvan! :-)

  3. Klassisk, vackert grön örtolja mixad vid hög temperatur under lång tid? ;-)