Tryne till Knorr på Taffel

Som trogen taffelläsare känns det naturligtvis oerhört roligt att få blogga här tillsammans med så skickliga och charmerande skribenter.

Jag måste erkänna att jag börjar denna nya epok i mitt bloggande inte helt utan prestationsångest. Nu kan jag inte bara skriva för att det är roligt, nu kommer risken vara betydligt större att man ödslar en annan människas värdefulla tid med tanklöst dravel, nu måste man skriva bra också. Men jag ska försöka.

Titta gärna in på den tidigare andressen och ta del av ett till viss del bråkigt och brokigt förflutet.

Kommentarer

4 svar till ”Tryne till Knorr på Taffel”

  1. Sahar Sorati

    Hjärtligt välkommen Robin!

  2. Skall bli superkul att lära känna dig, spännande bloggtillskott på taffel!

  3. Jag har tidigare följt din blogg och visste faktiskt inte om att detta taffel fanns, men har här upptäckt ytterligare några intressanta bloggar, vilket jag till viss del får tacka dig för att ha upptäckt. Som den livsnjutare jag är, så är det alltid bra med lite tillskottsläsande när det gäller mat, dryck och slaktdjur.

    // Ordförande i Kanariefåglarnas Nykterhetsbur

  4. Du skriver ju sanslöst bra! Man fastnar ju.

    Trodde att det bara var vi dyslektiker som fick bli kockar, men tydligen inte :)

    /Cristoffer

Fler inlägg